Laboratorijski mikroskopi

ECLIPSE Ni Series

ECLIPSE Ni Series

Serija ECLIPSE Ni je Nikonov vodilni pokončni mikroskop, ki se ponaša z odlično optično zmogljivostjo in visoko razširljivostjo sistema. V kombinaciji z visoko zmogljivimi objektivi lahko natančno vizualizira mikrostrukturo vzorca z visoko ločljivostjo. S sprejetjem plastične strukture, ki omogoča hkratno namestitev več fluorescenčnih nastavkov, zagotavlja veliko prilagodljivost za prosto kombiniranje različnih dodatkov, kot je potrebno.

ECLIPSE Si

ECLIPSE Si

Nikon je ECLIPSE Si zasnoval tako, da izpolnjuje stroge zahteve profesionalcev, ki ure in ure uporabljajo mikroskop. ECLIPSE Si je ergonomsko oblikovan za izboljšanje učinkovitosti delovanja. Ta močan instrument vam pomaga, da ostanete osredotočeni dlje časa, saj zmanjša obremenitev vašega telesa. ECLIPSE Si je nov standard v mikroskopih, ki razširja možnosti raziskovanja mikro sveta.

ECLIPSE Ci series

ECLIPSE Ci series

Da bi izpolnil zahteve strokovnjakov in raziskovalcev kliničnih laboratorijev, je Nikon pregledal vse vidike uporabnosti mikroskopov, da bi razvil serijo mikroskopov ECLIPSE Ci, ki združuje vrhunsko funkcionalnost z enostavno uporabo.

ECLIPSE E200-LED

ECLIPSE E200-LED

Z ECLIPSE E200 je Nikon zasnoval preprost in za uporabo enostaven sistem, ki zmanjšuje utrujenost zaradi dolgotrajne uporabe. ECLIPSE E200 z robustno strukturo in zasnovo proti plesni ponuja visoko kakovost in natančnost, ki jo je mogoče obdržati leta tudi v vročem in vlažnem okolju.