Laserski merilci razdalje

COOLSHOT 40

COOLSHOT 40

Daljinomer COOLSHOT 40 lahko sedaj meri do razdalje 590 metrov in je še lažji kot prej. Namenjen je izključno za merjenje dejanske razdalje in je odlično orodje za igralce golfa.

COOLSHOT PRO STABILIZED

COOLSHOT PRO STABILIZED

Ta vrhunski laserski daljinomer za golf krasi stabilnost zmanjševanja tresljajev, ki jo poznamo iz daljinomera COOLSHOT 80, tokrat pa v še bolj optimiziranem ohišju.

PROSTAFF 1000

PROSTAFF 1000

Bodite pripravljeni na vse – s prenosnim laserskim daljinomerom PROSTAFF 1000. Pokriva razdalje od 5 do 910 metrov, je kompakten in lahek ter uporablja sistem preklapljanja prednosti cilja za prilagodljivost dveh načinov merjenja.

COOLSHOT 20GII

COOLSHOT 20GII

Laserski daljinomer COOLSHOT 20 GII svojo moč skriva v kompaktnem ohišju. Toda na igrišču je njegova zmogljivost vse prej kot zanemarljiva.

Forestry Pro II

Forestry Pro II

Nadgrajena naprava ima zdaj merilni razpon od 7,5 do 1600 m. S tritočkovnim merjenjem lahko natančno ocenite višino, tudi če je zakrito podnožje in/ali vrh predmeta. Tehnologija HYPER READ omogoča hitro in stabilno merjenje, rezultati pa se prikažejo na notranjem zaslonu v približno 0,3 sekunde.

COOLSHOT 40i GII

COOLSHOT 40i GII

Z laserskim daljinomerom COOLSHOT 40i GII boste vedno korak pred konkurenco. Počutili se boste, kot da vas vedno spremlja nosač, ki vam pomaga izboljšati igro.

LASER 50

LASER 50

Če je poznavanje razdalje ključno za vaše delo – ne glede na to, ali gre za gradbeništvo, urejanje krajine ali geodezijo, jo LASER 50 za vas izmeri preprosto in hitro. Izjemno hitro (v približno 0,3 sekunde) izmeri razdaljo do 1820 m, pri čemer vam ni treba narediti niti enega koraka.

LASER 30

LASER 30

Zmogljiv in natančen. Merjenje velikih razdalj je preprosto.

Če je poznavanje razdalje ključno za vaše delo – ne glede na to, ali gre za gradbeništvo, urejanje krajine ali geodezijo, jo LASER 30 za vas izmeri preprosto in hitro. Izjemno hitro (v približno 0,3 sekunde) izmeri razdaljo do 1460 m, pri čemer vam ni treba narediti niti enega koraka.