Teleskopi

Knjiga Glej jih zvezde! 2024

Knjiga Glej jih zvezde! 2024

Tu so ilustrirane efemeride, ki v sliki in besedi opisujejo najpomembnejše in najlepše prizore, ki jih boste lahko opazovali na nebu v letu 2024. Knjiga je namenjena opazovanju neba brez optične pomoči in je pisana
poljudno, da jo razumejo tudi tisti, ki se z astronomijo ne ukvarjajo profesionalno ali ljubiteljsko.
Zato je primerna za starše z majhnimi otroki, ki si želijo vstopiti v svet astronomije, pa so še premajhni za resna teleskopska opazovanja. Primerna je za vse, ki svoj prosti čas radi preživljate v naravi … Glej jih zvezde bo vaš zvesti in zanesljiv vodič, ki vas bo čez vse leto vodil in opozarjal na najbolj zanimivo dogajanje na nebu.

NATIONAL GEOGRAPHIC 70/900 TELESKOP Z Wi-Fi KAMERO

NATIONAL GEOGRAPHIC 70/900 TELESKOP Z Wi-Fi KAMERO

S tem teleskopom lahko z ostro sliko opazujete nebo in naravo.

NATIONAL GEOGRAPHIC Automatik Teleskop 90 mm

NATIONAL GEOGRAPHIC Automatik Teleskop 90 mm

Avtomatski teleskop 90/1250 lahko upravljate na mizi ali s priloženim stojalom. Nešteto kraterjev na Luni, oblačni pasovi na Jupitru in Saturnovi obroči so le začetek tega, kar lahko vidite s tem teleskopom.

NG 76/350 Kompakt Teleskop

NG 76/350 Kompakt Teleskop

Majhen, a zmogljiv, ta teleskop za opazovalce zvezd je izjemno prenosljiv in enostaven za uporabo. Ta odsevni teleskop je enostaven za uporabo, tudi za začetnike fascinantnega sveta astronomije, in zbira veliko svetlobe nebesnih predmetov. Teleskop je popolnoma sestavljen in pripravljen za uporabo takoj iz škatle.