Daljnogledi

TERRA binoklarni daljnogledi

TERRA binoklarni daljnogledi

Daljnogledi ZEISS Terra® ED so robustni, zanesljivi in ​​enostavni za uporabo. Zaradi njihove najsodobnejše in elegantne zasnove niso le lahki, temveč tudi udobno kompaktni. Najvišja optična natančnost in hidrofobni večplastni premaz zagotavljata briljantne slike do podrobnosti.

Conquest binokularni daljnogledi

Conquest binokularni daljnogledi

Dobro uravnotežen daljnogled Conquest® HD zagotavlja izjemne zmogljivosti za ambiciozno opazovanje narave. Brezkompromisni dizajn, ergonomija in optika po neverjetno privlačni ceni.

Victory 10×32

Victory 10×32

Veliko vidno polje je bistvenega pomena za opazovanje divjadi, saj vam omogoča hitrejše pokrivanje velikih površin in majhne premike na robu vidnega polja.

Victory SF 8×32

Victory SF 8×32

Daljnogledi ZEISS Victory® SF vam omogočajo, da doživite najbolj razburljive trenutke lova kot še nikoli doslej. Optična popolnost, neprimerljivo vidno polje, revolucionarna ergonomija in izjemno lahka oblika naredijo ta model najboljši večnamenski daljnogled, ki ga je kdajkoli izdelal ZEISS.

Victory HT 8×54

Victory HT 8×54

Vrhunski daljnogledi Victory® HT vam omogočajo, da doživite naravo v povsem novi dimenziji. Zahvaljujoč revolucionarnemu optičnemu konceptu ponujajo propustnost svetlobe 95% +.

Victory HT 10×54

Victory HT 10×54

10-kratna povečava zagotavlja neverjetno podroben pogled. Med vrhunce 10×54 spadata izjemna svetlost in izjemno visok kontrast. Z robustno in kompaktno konstrukcijo ljubiteljem narave nudijo najvišjo raven optike tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih

Victory SF 8×42

Victory SF 8×42

VICTORY® SF iz podjetja ZEISS vam omogoča, da doživite najbolj razburljive trenutke lova kot še nikoli prej. Optična popolnost, neprimerljivo vidno polje, revolucionarna ergonomija in izjemno lahka oblika naredijo ta model najboljši večnamenski daljnogled, ki ga je kdajkoli izdelal ZEISS.

Victory SF 10×42

Victory SF 10×42

10×42 omogoča maksimalno prepoznavanje podrobnosti in je popolnoma primeren za opazovanje dogodkov na velikih razdaljah. Vidno polje 120 m / 1.000 m pri 10-kratni povečavi je za marsikoga uresničitev sanj.

Victory RF vgrajen laserski daljinomer

Victory RF vgrajen laserski daljinomer

Rangefinder System je laserski daljinomer z integriranim balističnim računalnikom v realnem času. Upoštevanje vseh pomembnih dejavnikov in prilagajanje s pomočjo ZEISS Hunting App zagotavlja natančno postavljene strele na kateri koli razdalji