Raziskovalni mikroskopi

Science TRM 301 Mikroskop

Science TRM 301 Mikroskop

BRESSER TRM-301 je trinokularni biološki mikroskop prvovrstne kakovosti: to pomeni odlično slikanje, dobro ergonomijo, visoko stabilnost in sodoben privlačen dizajn. Gre za laboratorijski mikroskop, ki omogoča intenzivno uporabo, npr. na področju medicine, biologije, kmetijstva in industrije. Prav tako ga lahko priporočamo angažiranemu ljubitelju kot njegov “mikroskop za vse življenje”. Zlasti pomembna lastnost TRM-301 je njegova sposobnost osvetlitve Köhler.

Science TFM-201 Bino

Science TFM-201 Bino

BRESSER Science TFM-201 je binokularni mikroskop, ki je opremljen s polovičnimi objektivi. Okularji WF 10x ponujajo veliko vidno polje 20 mm. Interpupilarno razdaljo lahko prilagodite od ca. 55 mm do 75 mm. Nastavitev dioptrije je možna z obema okularjema.

Science Infinity Mikroskop

Science Infinity Mikroskop

BRESSER Science Infinity je vrh ponudbe serij bioloških mikroskopov znamke BRESSER. Temelji na neskončno popravljenih planakromatičnih objektivih z vrhunsko kakovostjo slike. Zaradi sodobnega dizajna in optike je namestitev dodatkov zelo preprosta in ima veliko možnosti.

Science ADL 601 P 40-600X Mikroskop

Science ADL 601 P 40-600X Mikroskop

V osnovi mikroskopa so halogenski osvetljevalnik s prepuščeno svetlobo (20 W), napajalnik in neprekinjeno nastavljivi zatemnilniki za odsevano svetlobo in prepuščeno svetlobo. Trinokularni nastavek za glavo deluje z obema načinoma osvetlitve. Omogoča tudi fotografiranje in binokularno vizualno opazovanje.

Bioscience 40-1000X Trinokularen Mikroskop

Bioscience 40-1000X Trinokularen Mikroskop

BRESSER BioScience je popoln instrument za laboratorijsko uporabo. Velikost in ergonomska oblika sta kot nalašč za dolgotrajno uporabo. Köhlerjev sistem osvetlitve zagotavlja izjemno kakovost slike. Trinokularna cev bo neposredno povezala MicroCam ali drugo mikroskopsko kamero C-Mount.

Science IVM-401 100x400x

Science IVM-401 100x400x

Pri Science IVM 401 je običajna smer osvetlitve in opazovanja obrnjena: vzorec osvetli od zgoraj in ga opazuje od spodaj. Ta vrsta omogoča mikroskopiranje usedlin in prozornih živih organizmov, ki se nahajajo na dnu tekočega medija. Na primer lahko preiskujemo plankton ali praživali na tleh steklenic za gojenje, ki se ne smejo obrniti. 

Science MTL-201 50x-800x

Science MTL-201 50x-800x

Bresser Science MTL 201 je poseben mikroskop z odsevano svetlobo, ki omogoča opazovanje netransparentnih površin pri večjih povečavah (50x-800x). Ta trdno zasnovan instrument je idealen za delo v metalografiji (npr. mikroskopiranje poliranih vzorcev kovin ali zlitin), mineralogiji, natančnem inženirstvu in elektroniki.