Strelni daljnogledi

Prostaff 4-12×40 M NP

Prostaff 4-12×40 M NP

ProStaff 4-12×40 z dvojno mrežico Duplex nudi širši, povečan razpon povečav, ki so idealne za najrazličnejše lovske namene.

Prostaff 4-12×40 M BDC

Prostaff 4-12×40 M BDC

ProStaff 4-12×40 z mrežico  BDC nudi širši, povečan razpon povečav, ki so idealne za najrazličnejše lovske namene.

Prostaff 3-9×50 M BDC

Prostaff 3-9×50 M BDC

ProStaff 3-9×40 z mrežico BDC ustreza novim standardom za katerokoli vrsto lova ali situacijo, od gostih gozdov do odprtih ravnin. Ima dovolj povečave za zelo dolge strele in široko vidno polje.

Prostaff 3-9×40 M BDC

Prostaff 3-9×40 M BDC

ProStaff 3-9×40 z mrežico BDC ustreza novim standardom za katerokoli vrsto lova ali situacijo, od gostih gozdov do odprtih ravnin. Ima dovolj povečave za zelo dolge strele in široko vidno polje

Prostaff 3-9×40 M NP

Prostaff 3-9×40 M NP

ProStaff 3-9×40 z mrežico Duplex ustreza novim standardom za katerokoli vrsto lova ali situacijo, od gostih gozdov do odprtih ravnin. Ima dovolj povečave za zelo dolge strele in široko vidno polje.

PROSTAFF Target EFR 3-9×40 AO

PROSTAFF Target EFR 3-9×40 AO

PROSTAFF Target EFR je namenjen za uporabo pri natančnem streljanju na daljavo in na blizu. Ta novi strelski daljnogled je izdelan za kar najboljši izkoristek šibkejših pušk, kot so .22LR, ali zračnih pušk ter ima na novo zasnovano natančno namerilno mrežico in nastavljivo objektivno lečo, ki omogoča ostrenje od 10 m do neskončnosti.

ProStaff 3-9×50 M D

ProStaff 3-9×50 M D

Odporen, svetel in natančen strelni daljnogled s 50-milimetrskim objektivom, uporabno 3 x–9 x povečavo in dvojno mrežico. Izjemno velika objektivna leča in Nikonov večplasten nanos na lečah omogočata izjemen prenos svetlobe in barvno ravnotežje v celotnem dosegu povečave celo pri šibki svetlobi. Prilagoditve izvedete z natančno umerjenimi in slišnimi kliki po ¼ kotne minute (MOA), s pomočjo katerih streli zadenejo tarčo. V kombinaciji s kompaktnim in odpornim ohišjem je ta daljnogled idealen za različne lovske situacije od zore do mraka

ProStaff 2-7×32 M D

ProStaff 2-7×32 M D

Odporen, svetel in natančen strelni daljnogled z 32-milimetrskim objektivom, uporabno 2 x–7 x povečavo in dvojno mrežico. Nikonovi večplastni nanosi na leči omogočajo izjemen prenos svetlobe z uravnoteženimi barvami v celotnem razponu povečav celo v slabi svetlobi. Prilagoditve izvedete z natančno umerjenimi in slišnimi kliki po ¼ kotne minute (MOA), s pomočjo katerih streli zadenejo tarčo. V kombinaciji s kompaktnim in odpornim ohišjem je ta objektiv idealen za raznovrstne puške, vključno s šibrovkami.

ProStaff 4×32 M D

ProStaff 4×32 M D

Odporen, svetel in natančen strelni daljnogled z 32-milimetrskim objektivom, 4 x povečavo in dvojno mrežico. Nikonovi večplastni nanosi na leči omogočajo izjemen prenos svetlobe z uravnoteženimi barvami celo v slabi svetlobi. Prilagoditve izvedete z natančno umerjenimi in slišnimi kliki po ¼ kotne minute (MOA), s pomočjo katerih streli zadenejo tarčo. V kombinaciji s kompaktnim in odpornim ohišjem je ta objektiv idealen za raznovrstne puške, vključno s šibrovkami.