Stereo mikroskopi

BRESSER DST-0745 stereo mikroskop

BRESSER DST-0745 stereo mikroskop

BRESSER DST-0745 je poseben mikroskop, ki se upravlja s kamero s c-mound  (kamera ni priložena). To omogoča neposreden ogled na zaslonu. Zaradi vertikalno nameščene optike pri ostrenju ni premika slike. To je še posebej koristno za posnetke z “fokusiranjem”. Povečava je neprekinjeno nastavljiva od 0,7x do 4,5x. Groba in natančna nastavitev ostrenja olajša ostrenje, zlasti pri velikih povečavah.

BRESSER Analyth STR 10x – 40x stereo mikroskop

BRESSER Analyth STR 10x – 40x stereo mikroskop

Analyth STR ima tri različne povečave, ki jih je mogoče enostavno preklopiti z obračanjem objektiva. Enostavno je povečavo povečati z 10x na 20x ali 40x.

Erudit ICD Stero Mikroskop

Erudit ICD Stero Mikroskop

Mikroskop BRESSER Erudit ICD je stereo mikroskop in daje tridimenzionalni pogled. To je še posebej impresivno pri ogledu strukturiranih materialov.

Biorit ICD 20x

Biorit ICD 20x

Novi Biorit ICD je uspešna kombinacija ugodne cene, visoke kakovosti in uporabne opreme.

Science ETD-101 7x-45x

Science ETD-101 7x-45x

BRESSER Science ETD 101 je visokokakovosten stereo mikroskop s funkcijo oddane svetlobe. Uporablja se lahko za opazovalne študije v medicini in zdravstvu, v kmetijstvu in gozdarstvu, v oddelkih za javno varnost, šolah in znanstvenoraziskovalnih inštitutih ter za pregled, sestavljanje in popravilo drobnih delov v industriji elektronike in preciznih strojev. 

Advance ICD 10x-160x

Advance ICD 10x-160x

BRESSER Advance ICD je prvi trinokularni stereo in biološki mikroskop v seriji BRESSER s povečavo do 160-krat po neverjetni ceni.

Researcher ICD LED 20x-80x

Researcher ICD LED 20x-80x

To je univerzalni instrument med mikroskopi BRESSER.  Stereo mikroskop, ki je izdelan v visoki kakovosti, ponuja tudi možnost biološkega sloga. Ta model ima zgornjo in spodnjo osvetlitev za vsako vrsto mikroskopiranja, ki ga lahko upravljate samostojno ali skupaj.